What's Your Winter Look? Dovedeşte că eşti artistă si CÂȘTIGĂ UN SEMINAR AVANSAT GRATUIT (Valoarea 300LEI)

Trimite-ne o fotografie cu cel mai bun machiaj făcut de tine având ca inspirație iarna și ai șansa să participi GRATUIT la Seminarul Tehnica Halo sau la Seminarul Machiajul Arăbesc! Lasă frâu liber imaginației și fotografia ta poate fi câștigătoare! Grăbește-te! EXPIRĂ LA 30 IANUARIE ora 23:00.

 

 
Iată ce trebuie să faci pentru a participa la concursul care se desfășoară în perioada 24-30 ianuarie 2017:
 
1. LIKE
Da like paginii noastre de Facebook https://www.facebook. com/christinevalmyRO/
2. EMAIL FOTO
Trimite-ne pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  un machiaj facut de tine, avand ca inspiratie iarna. Fotografiile vor fi insotite de o mica descriere personala.
3. POSTARE
Toate propunerile primite vor fi postate pe paginile de Facebook si Instagram ale Scolii Christine Valmy Romania.
4. SHARE
Da share fotografiei tale insotita de hashtagurile #ChristineValmyMakeupIarna si #ChristineValmyMachiajIarna straduieste-te sa acumulezi un numar cat mai mare de like-uri 
5. PREMIUL
Castigatorul se desemneaza in functie de numarul de like-uri obtinute de fotografiile inscrise in concurs si poate alege intre SEMINARUL DE MACHIAJ ARABESC (2 Februarie 10:00-17:00) sau SEMINARUL DE MACHIAJ HALO (3 Februarie 10:00-17:00). Castigatorul va fi anunțat în data de 31 Ianuarie, atat pe pagina de Facebook, cat și pe blogul scolii.
 
REGULILE CONCURSULUI:
 
1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor: Prin încărcarea unei fotografii pentru Concursul de fotografie "Winter Challenge" sunteți de acord și acceptati termenii concursului (așa cum este definit mai jos).
2. Eligibilitatea: Concursul este deschis tuturor participanților care au 18 ani sau mai mult și locuiesc pe teritoriul Romaniei. Angajatii Christine Valmy nu pot intra în concurs.
 
Următoarele cerințe foto trebuie îndeplinite pentru a intra în concurs:
¥ Fotografia trebuie să fie opera originală a concurentului.
¥ Fiecare concurent trebuie să trimită un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu o fotografie, o scurta descriere, informațiile de contact (numele complet, data nașterii, numarul de telefon și adresa) până la 30 Ianuarie 2017, înainte de ora 20:00.
¥ Fotografia trebuie să fie încărcata înainte de 30 Ianuarie ora 23:00 pe Pagina de Facebook si Instagram Christine Valmy Romania
¥ Fotografia trebuie să fie potrivită pentru publicare și nu poate fi violenta, ofensatoare, ilegala, pornografica, obscena, indecenta sau în mod similar necorespunzătore după cum se consideră exclusiv de către sponsor
¥ Fotografia nu poate conține nici un conținut care este sau poate fi perceput ca fiind defăimător sau care reprezintă imaginea Scolii Internationale Christine Valmy într-un mod negativ, sau în orice alt mod care nu este în concordanță cu marca/ reputatia companiei Christine Valmy după cum se consideră exclusiv de către sponsor
 
 
1. Pentru a intra în concurs nu există nici o cerință de cumpărare a produselor sau serviciilor Christine Valmy. 
 
2. Premiul: DOUA (2) premii: Câștigătorii vor fi primii votati cu cele mai multe like-uri pe Paginile de Facebook si Instagram Christine Valmy și care au urmat toate regulile și regulamentele concursului.
 
3. Anunțul câștigător: Câștigătorul concursului va fi anunțat pe Pagina de Facebook Christine Valmy la data de 31 Ianuarie ora 15:00
 
5. Cum se revendica premiul:
Sponsorul va încerca în mod rezonabil să notifice premiul câștigător prin numărul de telefon și / sau adresa de e-mail furnizata de concurent. În cazul în care un premiu nu poate fi acordat pentru orice motiv sau un câștigător nu este capabil să valorifice premiul pentru orice motiv, Sponsorul nu va fi obligat să atribuie nici un premiu. 
 
6. Descalificari: Orice persoană care nu respectă toate regulile și regulamentele va fi descalificata din concurs
 
7. Sponsorul concursului este: Scoala Internationala Christine Valmy, Bucuresti.
 
 
Dacă aveți întrebări despre concurs vă rugăm să sunați 021.310.52.71; 0726.769.369 sau să ne trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Va așteptăm cu nerăbdare fotografiile!