Sprancenele cu o forma potrivita si aspect natural contribuie la echilibrul estetic al intregii fizionomii. Sprancenele sunt responsabile de 80% din mimica fetei, element foarte important in comunicare.

Microblading-ul este o tehnica de tatuare a sprancenelor folosita de japonezi in urma cu sute de ani, ajungand astazi o tehnica moderna si foarte eficienta in saloanele de infrumusetare.

Tratamentele cosmetice au evoluat foarte mult, iar solutille pentru un aspect frumos al tenului, completate de tehnologia moderna, fac intreg procesul de intinerire si pastrarea unui ten perfect mult mai usor. Mezoterapia este descoperirea revolutionara care are efecte spectaculoase inca de la prima sedinta.

nail expertCatalina Stoica este una dintre cele mai apreciate persoane din domeniul Beuty - Nail Art. Acum 20 de ani a absolvit cursurile Scolii Christine Valmy si a inceput o cariera care avea sa-i aduca un succes remarcabil. Catalina Stoica este fondator Beauty District si unul dintre cei mai apreciati experti in Nail Art.

Cum arata un drum de la pasiune la cariera de succes, regasiti in interviul de mai jos.

Stilist protezit unghii sau specialist in unghiile false este una dintre cele mai cautate si bine platite meserii din industria Beauty. Noile tehnici si tehnologii, impreuna cu oamenii talentati au transformat manichiura clasica intr-o adevara arta. Unghiile nu au ocupat niciodata un profil atat de important in fashion si in cultura populara, o noua generatie de femei folosind arta unghiilor pentru asi exprima individualitatea, creativitatea si chiar umorul. Arta unghiilor false este

Orice cariera de succes se construieste cu munca si rabdare. Domeniul Beauty este intr-o continua dezvoltare. Noi tehnici, produse, tendinte apar zilnic, iar tu, ca specialist, te dezvolti doar cunoscandu-le si aplicandu-le. Munca de cercetare face parte din evolutia ta. Cu cat cunosti mai mult, cu atat munca ta va deveni mai usoara, mai creativa si mai apreciata.

Creaza-ti o lista cu surse de inspiratie pe care sa o parcurgi zilnic. Organizeaza-ti programul astfel incat zilnic sa petreci cel putin jumatate de ora invatand lucruri noi.

Cele mai bune 5 surse de inspiratie pentru dezvoltarea carierei tale in Beauty sunt:

Industria Beauty a cunoscut o dezvoltare impresionanta in ultimii 20 de ani. Dezvoltarea consta atat in numarul mare de saloane existente pe piata cat si in varietatea foarte mare de servicii oferite.

In mod natural, numarul de specialisti in beauty a crescut proportional, generand concurenta. Specialistii in domeniul beauty pot ajunge la venituri foarte mari, insa pana acolo trebuie parcurs un drum care necesita rabdare, perseverenta si ambitie.

Cei mai importanti 5 pasi pentru o cariera de succes in acest domeniu sunt:

Imaginează-ți: intri într-o frizerie și Danny De Vito iese cu foarfeca în mână și întreabă cât de mult vrei să ți se scurteze părul. Pare puțin ciudat, dar actorul a lucrat la salonul surorii sale înainte de a fi faimos.

Concluzia ? Meseria de frizer este o rampă de lansare. Și dacă ai talent și perseverență, poți fi și tu în aceeași ligă cu Sorin Stratulat, Cristi Pascu sau Răzvan Dobrescu. Sau, dacă îți încerci norocul în altă țară, poți ajunge în aceeași ligă cu Danny De Vito.

Pagina 1 din 3