De ce Scoala Internationala Christine Valmy?

O educație excelentă
Școlile noastre sunt recunoscute pentru excelenta lor in intreaga lume, fondatorii și profesorii noștri au primit premii și distincții atat de la organizații naționale cat și internaționale.
22.000 de absolventi in 25 de ani de activitate in Romania.
La scoala Christine Valmy Romania deschisa in anul 1991, s-au acreditat peste 22.000 de aboslventi in domeniile cosmetica – estetica, coafor, manichiura -pedichiura, make-up, frizerie, stilist protezist.

Cursuri Acreditate
Christine Valmy oferă cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu specializari in meseriile de cosmetician, manicurist- pedichiurist, coafor, frizerie, make-up.

Optiuni de cariera
O educație la Christine Valmy reprezintă o nouă oportunitate pentru a va îmbunătăți calitatea vieții. Nu numai că profesia va ofera satisfacții unice, dar este tot pe atat de lucrativa. Calificarea intr-o meserie din domeniul beauty poate reprezenta, o reorientare profesionala in cariera, o sursa de venit suplimentara in timpul studiilor sau o modalitate de independenta financiara pe cont propriu.

Practica intensa cu echipamente profesionale
Scoala Internationala de Cosmetica Christine Valmy pune la dispozitie elevilor, echipamente profesionale pentru o practica intensiva, similara cu activitatea unui salon profesional.
Experienta de salon profesional
In scoala Christine Valmy practica se realizeaza pe CLIENTI reali care beneficiaza gratuit de serviciile scolii Christine Valmy.

Scoală recunoscută pe plan internațional
Christine Valmy a câștigat numeroase premii și distinctii din partea conducerii Organizatiei de Estetică (CIDESCO) si a Congresulului SUA. Aportul adus de Christine Valmy in industria de cosmetica a fost recunoscut oficial și din partea a doi președinți ai Statelor Unite. Scoala Internaționala Christine Valmy transmite mai departe această excelență studenților săi, formand liderii de mâine!

Cariera plina de satisfactii
Estetica este o artă si o știință, precum și o industrie care va fi întotdeauna în cerere.

Brand-ul Christine Valmy

Peste 60 de ani de experienta
Christine Valmy a început să dezvolte propriile sale produse de îngrijire a pielii în 1944, în timp ce încă mai trăia în România sa natală. Dupa emigrarea în Statele Unite ale Americii, Christine Valmy a deschis prima scoala de Estetica din Statele Unite in 1965. Compania s-a dezvoltat deschizand școli in New York City și in întreaga lume. În 1975, fiica Christinei Valmy, Marina, a fondat un laborator pentru a crea, testa, și fabrica linia de produse profesionale Christine Valmy dedicate ingrijirii faciale si corporale.

O expertiză recunoscuta în întreaga lume
Pentru munca sa de promovare a idealurilor esteticii, Christine Valmy a castigat titlul de "Prima Doamna a Esteticii” si a primit numeroase premii și distincții din partea organizatiei Comité International D'Esthetique et de Cosmétologie (CIDESCO), a președinților Statelor Unite și a Congresului SUA. Christine Valmy a servit timp de douăzeci de ani în calitate de fondator și presedinte a sectiunii SUA din cadrul organizatiei CIDESCO și a organizat numeroase congrese naționale și mondiale de Estetică.

Misiunea noastra

Misiunea Christine Valmy este de a spori frumusețea și sănătatea pielii prin educație, dezvoltarea de tehnici noi și produse de ultimă oră folosind ingrediente naturale și botanice de cea mai inalta calitate.
Pregatirea viitorilor profesionisti in domeniul de Beauty cu o educație teoretica și practica necesare pentru o cariera plina de satisfactii.

Combinarea medicinei traditionale si a descoperirilor științifice de ultima ora in produsele Christine Valmy, pentru a crea o piele sanatoasa si echilibrata.

Istoria Christine Valmy

1944 - Christine Valmy a început dezvoltarea propriilor sale tratamente de îngrijire a pielii în România natală, folosind ingredientele naturale din propria sa grădina.

1955 - CIDESCO fuzioneaza în asociația națională de coafură.

1965 - Marina Valmy, fiica Christinei creaza un laborator in New Jersey pentru a produce produse naturale, fabricate și testate “in-house”.

1965 - La patru ani după ce emigrează în Statele Unite, Christine Valmy fondează prima scoala Americana de Estetica in New York, NY.

1972 - Cu Christine Valmy la conducere, CIDESCO tine pentru prima dată in Statele Unite ale Americii, cel de al 26-lea Congres Mondial.

1973 - Christine Valmy este recunoscuta de catre cel de al 91-lea Congres SUA pentru “contribuțiile sale la educație în America".

1975 - Christine Valmy deschide cel mai mare salon din Statele Unite în renumita cladire General Motors Building.

1980 - Prima Scoală Internationala Christine Valmy își deschide porțile si în străinătate.

1991 - Se deschide Scoala Internationala Christine Valmy Romania.

2015 - Scoala Internationala Christine Valmy Romania totalizeaza peste 20.000 de absolventi.

2016 - Scoala Internationala Christine Valmy Romania isi muta activitatea intr-o noua locatie din Str. Grigore Cobalcescu nr. 8, Sector 1.

Scolile noastre

Școlile internaționale Christine Valmy ajuta studenții sa-si realizeze pe deplin potențialul lor și sa atinga cele mai inalte ambiții profesionale prin:

  • Practica de formare oferita de către profesioniști cu experiență pentru a dezvolta studenților abilități naturale;
  • Expunerea studenților noștri la produse de cea mai buna calitate si la cele mai noi tehnici;
  • Pregătirea studenților noștri pentru industria frumuseții, lumea afacerilor și viața;
  • Absolvenții noștri sunt profesioniști solicitati de industria din Romania și din întreaga lume. O educație de la Scoala Internationala Christine Valmy reprezinta un start excelent intr-o cariera nouă profitabilă si plină de satisfacții!
  • Posibilitatea de a echilibra munca, școală și viața de familie prin opțiunile flexibile de program full-time sau part-time.