Sprancenele cu o forma potrivita si aspect natural contribuie la echilibrul estetic al intregii fizionomii. Sprancenele sunt responsabile de 80% din mimica fetei, element foarte important in comunicare.

Microblading-ul este o tehnica de tatuare a sprancenelor folosita de japonezi in urma cu sute de ani, ajungand astazi o tehnica moderna si foarte eficienta in saloanele de infrumusetare.

Microblading-ul presupune o tehnica de desenare a sprancenelor, fir cu fir, prin introducerea unui pigment in stratul superior al dermului. Procesul se realizeaza cu un stilou special care prin micropulsatii tatueaza firul de par.

 

Pigmentii sunt vegetali, NON toxici si hipoalergici. Acestia nu contin fier ceea ce ii face sa-si pastreze culoare in timp.

Firele de par desenate imita perfect firele de par natural, creand astfel un aspect natural si o forma frumoasa a sprancenelor.

 

Indiferent de gradul de deteriorare al sprancenelor, tehnica de tatuare microblading reuseste cu succes sa construiasca o forma perfecta.

Microblanding-ul este foarte eficient in:

- reconstructia sprancenelor,

- acoperirea golurilor din spranceana

- corectia formei sprancenelor

 

Procesul este simplu, cu rezultate remarcabile. Tehnica este foarte iubita de publicul larg si reprezinta o oportunitate foarte mare de dezvoltare a oricarui salon de infrumusetare.

 

In cadrul Scolii Internationale Christine Valmy organizam curs de microblading in care vei invata sa realizezi forma perfecta a sprancenei cu ajutorul acestei tehnici.

Citeste mai multe detalii despre curs microblading.