Cine nu-si doreste un corp suplu, frumos conturat si o piele sanatoasa? Tratamentele corporale reprezinta o solutie foarte eficienta si destul de rapida pentru slabit si un aspect fizic foarte placut.

Slabitul si eliminarea celulitei sunt cerintele principale ale persoanelor care apeleaza la servicii de remodelare corporala.

Datorita tehnicilor si aparaturilor moderne, aceste dorinte sunt indeplinite cu succes. In functie de efectele dorite, tratamente si procedurile corporale sunt adaptate cerintelor.

 

Cele mai intalnite tehnici in saloanele de remodelare sunt: vacuumul, electrostimularea, impachetarile la cald sau rece, terapia cu ultrasunete si masajul anticelulitic.

 

De ce sunt aceste terapii atat de iubite si apreciate?

- Rezultatele sunt vizibile dupa doar cateva sedinte

- Nu presupun efort din partea clientului

- Ofera o ingrijire speciala si pielii, care va avea un aspect mai placut. Pielea este supusa zilnic unui numer imens de impuritati. Dieta sanatoasa contribuie perfect la o piele frumoasa si sanatoasa.

- Elimina celulita

- Stimuleaza metabolismul cellular

- Stimuleaza circulatia

- Elimina stresul

- Unele procedure sunt foarte relaxante

- Sunt sanatoase

 

Pentru viitorii specialist in cosmetica este foarte indicat sa cunoasca sis a stapanesca foarte bine aceste tehnici, care le va aduce multe satisfactii profesionale datorita trendului actual.

In cadrul cursurilor de cosmetica Christine Valmy, cursantii vor invata si practica intens pe client reali toate tehnicile enumerate mai sus.