Stilist protezit unghii sau specialist in unghiile false este una dintre cele mai cautate si bine platite meserii din industria Beauty. Noile tehnici si tehnologii, impreuna cu oamenii talentati au transformat manichiura clasica intr-o adevara arta. Unghiile nu au ocupat niciodata un profil atat de important in fashion si in cultura populara, o noua generatie de femei folosind arta unghiilor pentru asi exprima individualitatea, creativitatea si chiar umorul. Arta unghiilor false este

un domeniu in continua dezvoltare si reprezinta cea mai buna oportunitate de reusita in domeniul industriei de infrumusetare.

Expertii in fashion si vedetele din industria cinematografiei si a muzicii precum Katy Perry, Rihanna, Jennifer Lopez au contribuit la o promovare spectaculoasa a noilor trenduri in ingrijirea si frumusetea unghiilor.

 

Iti doresti si tu sa incepi o cariera ca stilist protezit unghii?

 

Iata cateva atuuri de care ai nevoie pentru reusita:

Un curs serios, de incredere, care sa iti ofere cu adevarat posibilitatea sa exersezi cat mai multe tehnici pe clienti reali. Este foarte important sa lucrezi pe clienti diferiti pentru ca:

  • - vei invata sa lucrezi pe mai multe tipuri de unghii;
  • - vei executa lucrari pentru nevoi diferite, cu cerinte diferite;
  • - vei avea ocazia sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare cu clientii, ceea ce iti va aduce un plus in cariera; fidelizarea clientilor se face atat prin calitatea muncii tale cat si prin relatiile stabilite cu ei.

 

Talent

Arta unghiilor false necesita talent si imaginatie. Daca iti place sa desenezi, sa combini culori, sa transformi orice lucru in ceva uimitor de frumos, atunci aceasta meserie este pentru tine. Ca stilist protezist ai ocazia sa transformi orice unghie intr-o opera de arta. Vei construi unghii cu gel, vei picta, vei crea modele si te vei bucura de entuzismul clientelor tale.

 

Rabdare

Pentru ca se lucreaza pe o suprafata mica, imperfectiunile sunt foarte vizibile. Ai nevoie de multa rabdare pentru ca lucrarea ta sa iasa cat mai aproape de perfectiune. Exercitiul este mama invataturii. Tine cont de acest proveb si exerseaza zilnic. Doar asa iti vei imbunatati tehnica si iti vei perfectiona munca.

 

Educatie continua

Arta lucratului pe unghii este foarte dezvoltata si in continuu progres. Noi tehnici de lucru apar constant iar succesul unui specialist consta in cunoasterea si aplicarea cu usurinta a tehnicilor moderne. Cu cat investesti mai mult in educatia ta cu atat iti va creste valoarea. Scoala Christine Valmy a lansat o serie de cursuri de specializare care sa te ajute in acest sens. Design in gel – Tehnica One Stroke, Aqua pointing sau Acryl 3D sunt doar cateva dintre denumirile cursurilor pe care poti sa le urmezi pentru a face un pas in fata concurentilor tai. Gasesti aici toate aceste cursuri de specializare. Periodic vor fi adaugate altele noi.

 

Vrei sa-ti schimbi cariera cu una bine platita si apreciata?

Esti la inceput de drum si vrei sa incepi o cariera care sa-ti aduca venituri rapid?

Vrei sa castigi bani in timpul liber?

Vrei sa-ti diversifici serviciile salonului?

O poti face in doar 8 saptamani, participand la cursul de stilist protezist unghii organizat de Scoala Internationala Christine Valmy. Urmand acest curs ai sansa sa te angajezi imediat dupa absolvire. Iti punem la dispozitie joburile disponibile la saloanele partenere. Rata de angajare a absolventilor nostri este de peste 85%.