Fie că sunteți  în căutarea unei schimbări de carieră, fie că doriți să vă perfecționați în estetică, merită să examinați opțiunile disponibile în domeniul cosmetologiei, o direcție de dezvoltare cu multiple specializări minunate, care vă vor oferi satisfacții personale deosebite, în primul rând pentru că favorizează legăturile cu oamenii.

Nu este deloc de neglijat nici faptul că o cariera in cosmetologie aduce și satisfacții financiare, de vreme ce, dincolo de mode, metode și curente de gândire, aspirațiile pentru sănătate și frumusețe rămân o constantă în idealurile lumii, asigurând un flux constant de lucru specialiștilor care oferă asemenea servicii. 

 

O școală de estetică vă poate oferi cunoștințele necesare pentru a face primii pași într-o carieră frumoasă și stabilă, urmând ca apoi, în funcție de motivația și pasiunea dvs, să vă croiți propriul destin, independent, oriunde v-ar purta imaginația. Veți afla totul despre tendințele actuale de frumusete și veți avea oportunitatea să invațați atât cele mai noi tehnici în domeniu, cât și metodele tradiționale, cele care s-au păstrat de-a lungul miilor de ani, pentru a fi readuse în atenția lumii și admirate pentru efectele lor.

Nu în ultimul rând, o scoală cu tradiție și prestigiu, precum Școala Internațională de Cosmetică Christine Valmy, vă va asista pentru primii pași în noua carieră, asigurându-vă nu numai prestigiul profesional – într-o rețea cunoscută pentru furnizarea de servicii de calitate pentru clienți -, ci și oferindu-vă consiliere pentru angajare sau pentru demararea unei afaceri personale. Ne încurajează și statisticile: centrele SPA se înmulțesc, atât în București, cât și în țară, saloanele sunt în permanentă căutare de profesioniști, în timp ce statisticile internaționale sugerează o creștere constantă a cererii în acest domeniu pentru următorii zece ani.

Cei care doresc o schimbare de carieră își pot imagina atmosfera relaxată a unui centru SPA sau zarva veselă a unui salon de coafură, pentru a înțelege dacă acest drum ar fi potrivit pentru ceea ce își doresc să facă de acum încolo. Cei care doresc să se specializeze într-un domeniu deja ales vor găsi, la rându-le, oportunități de dezvoltare. Fie că sunteți hair-stylist într-un salon de coafură sau cosmetician într-un centru SPA, veți avea nevoie de educație de calitate pentru a vă menține în grupul specialiștilor de elită, astfel încât să vă fidelizați clientela, iar aceștia să vă recomande și altora.

 Pe situl Christine Valmy există nenumărate propuneri, cursuri de inițiere sau work-shop-uri de perfecționare, oportunități care vor răspunde oricăror nevoi apărute fie la început de drum, fie în diverse momente de dezvoltare a carierei. Sunați-ne pentru a vă oferi mai multe detalii! Vă vom răspunde cu bucurie la orice întrebare și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru a vă ajuta să puneți în practică, în cele mai raționale condiții, un nou vis.

Investiția în carieră este, probabil, cea mai importantă decizie, iar saloanele, centrele SPA și alte companii consacrate în domeniul frumuseții vor fi mereu în căutarea unor profesioniști de elită. Experții în frumusețe, cu studii solide și diplome prestigioase, vor avea întotdeauna prima șansă. Vă așteptăm cu drag și vă vom îndruma la început de carieră!