nail expertCatalina Stoica este una dintre cele mai apreciate persoane din domeniul Beuty - Nail Art. Acum 20 de ani a absolvit cursurile Scolii Christine Valmy si a inceput o cariera care avea sa-i aduca un succes remarcabil. Catalina Stoica este fondator Beauty District si unul dintre cei mai apreciati experti in Nail Art.

Cum arata un drum de la pasiune la cariera de succes, regasiti in interviul de mai jos.

Stilist protezit unghii sau specialist in unghiile false este una dintre cele mai cautate si bine platite meserii din industria Beauty. Noile tehnici si tehnologii, impreuna cu oamenii talentati au transformat manichiura clasica intr-o adevara arta. Unghiile nu au ocupat niciodata un profil atat de important in fashion si in cultura populara, o noua generatie de femei folosind arta unghiilor pentru asi exprima individualitatea, creativitatea si chiar umorul. Arta unghiilor false este

Orice cariera de succes se construieste cu munca si rabdare. Domeniul Beauty este intr-o continua dezvoltare. Noi tehnici, produse, tendinte apar zilnic, iar tu, ca specialist, te dezvolti doar cunoscandu-le si aplicandu-le. Munca de cercetare face parte din evolutia ta. Cu cat cunosti mai mult, cu atat munca ta va deveni mai usoara, mai creativa si mai apreciata.

Creaza-ti o lista cu surse de inspiratie pe care sa o parcurgi zilnic. Organizeaza-ti programul astfel incat zilnic sa petreci cel putin jumatate de ora invatand lucruri noi.

Cele mai bune 5 surse de inspiratie pentru dezvoltarea carierei tale in Beauty sunt:

Industria Beauty a cunoscut o dezvoltare impresionanta in ultimii 20 de ani. Dezvoltarea consta atat in numarul mare de saloane existente pe piata cat si in varietatea foarte mare de servicii oferite.

In mod natural, numarul de specialisti in beauty a crescut proportional, generand concurenta. Specialistii in domeniul beauty pot ajunge la venituri foarte mari, insa pana acolo trebuie parcurs un drum care necesita rabdare, perseverenta si ambitie.

Cei mai importanti 5 pasi pentru o cariera de succes in acest domeniu sunt:

Imaginează-ți: intri într-o frizerie și Danny De Vito iese cu foarfeca în mână și întreabă cât de mult vrei să ți se scurteze părul. Pare puțin ciudat, dar actorul a lucrat la salonul surorii sale înainte de a fi faimos.

Concluzia ? Meseria de frizer este o rampă de lansare. Și dacă ai talent și perseverență, poți fi și tu în aceeași ligă cu Sorin Stratulat, Cristi Pascu sau Răzvan Dobrescu. Sau, dacă îți încerci norocul în altă țară, poți ajunge în aceeași ligă cu Danny De Vito.

Misterios și strălucitor, făcut după reguli vechi, imaginate într-o lume în care ochii spun cele mai îndrăznețe povești, machiajul arăbesc a fascinat întotdeauna femeile, care i-au promovat estetica, fie prin schițe discrete, trasate în creion kajal, fie în maniera sofisticată, cu umbre strălucitoare și culori, îmbogățite cu strasuri și pietre lucitoare. La fel de interesant pentru artiști, machiajul în acuarelă seduce mediile profesionale din industria modei și a filmului. Rezervat până acum artiștilor specializați în body-painting, machiajul în acuarelă, cu multiplele sale valențe creative și cu rezistența sa deosebită, a cucerit lumea make-up artiștilor, fiind ideal mai ales pentru cei care au proiecte în film și teatru sau pentru revistele de modă. Școala Internațională de Cosmetică Valmy din București a programat, pe 2 și 3 februarie, seminarii de specializare în cele două tehnici, o șansă pentru make-artiști să-și adauge în portofoliu noi abilități și o bucurie pentru toți cei care vor să cunoască secretele uneia dintre cele mai frumoase profesii.

Acum, când avem la îndemână atâtea produse de îngrijire și de înfrumusețare, este nevoie mai mult ca oricând de un sfat avizat, venit din partea unei esteticiene, care este în măsură să diagnosticheze corect tipul de ten și poate pregăti pentru clienta sa o schemă personalizată de îngrijire”, spune Liana Ion Stănescu, odinioară chimist în industria cosmeticelor, care de 25 de ani a devenit pedagog și coordonator al Școlii Internaționale de Cosmetică Valmy din București.

Pagina 1 din 3

 
 

O educație la Scoala Internationala de Cosmetica Christine Valmy reprezinta un start excelent intr-o cariera nouă, profitabilă si plină de satisfacții! In Romania, suntem recomandati prin 25 de ani de activitate si peste 22.000 de absolventi acreditati in domeniile cosmetica – estetica, coafor, manichiura -pedichiura, make-up, frizerie, stilist protezist.
Alatura-te brand-ului Christine Valmy si invata de la profesionisti recunoscuti international in industria de beauty!